BILLEDER OG GRAFIK

FOTOGRAFERING

Vi samarbejder med nogle dygtige fotografer, der kan klare alt lige fra portrætbilleder af dine medarbejdere, fotos af arbejdssituationer til serveringsbilleder af lækre madvarer. Oftest vil det være i forbindelse med tryksager eller en ny hjemmeside, men hvis du bare synes det er rart kun at henvende dig ét sted, behøver vi ikke have nogen forudgående opgave, for at sætte dig sammen med en kompetent fotograf.

Ønsker du ikke den store fotograf-pakke, står vi også gerne til rådighed med et godt kamera, som vi faktisk også er ret gode til at bruge.
Og herudover har vi naturligvis adgang til tusindvis af fotografier og illustrationer igennem vores online billedarkiver.

Forografering
Billedredigering

BILLEDREDIGERING

Når du skal have lavet markedsføringsmateriale, er det vigtigt at de billeder der bliver brugt viser sig fra deres bedste side.
Vi kan redigere og beskære dine billeder, så farver, skygger og lys træder frem lige som de skal. Og vi fritlægger det også gerne, hvis baggrunden skal fjernes, så de kan bruges til netop det materiale du skal have lavet.

BILLEDMANIPULATION

Vi er tidligere kommet ind på farveredigering og fritlægning, men festen stopper bestemt ikke der. Vi er vilde med photoshop, og kan lave alverdens skægge og flotte ting med dine billeder.
Det kan være manipulation af baggrund, årstider, lokationer og meget mere. Det kan være, at du skal have ‘klippet’ en person ud og placeret i helt andre omgivelser, have nissetøj på, måske en ny frisure, hvide tænder eller lidt færre rynker? Det kan også være at du gerne vil vise en person 20 år ældre end vedkommende er, lave en statue, fjerne forstyrrende elementer eller give et dyr en helt anden pels i forbindelse med en kampagne? Mulighederne er uendelige – og uanset ønsket, så vil vi elske at overraske dig.

billedmanipulation
tegning

TEGNING

Står du og skal bruge en tegneserie til en kampagne, et oversigtskort over et helt område eller måske en maskot til virksomheden? Vi er leveringsdygtige inden for alle former og typer tegninger, og vi har nogle superskarpe og professionelle samarbejdspartnere til de ting der rækker udover vores egen blyant.