LOGODESIGN OG FIRMAPROFIL

- Din visuelle identitet

DIT LOGO – DIN VISUELLE IDENTITET!

Dit logo udgør størstedelen af din identitet, og er dét der danner grundlag for resten af din markedsførings designstrategi.
Det er vigtigt, at logoet understøtter firmaets brand og ikke mindst virksomhedens værdier, da det er dét folk vil huske dig på.

Vi designer dit logo med udgangspunkt i din virksomhed, og med henblik på, hvilke kunder din virksomhed skal henvende sig til.

Logodesign
Redesign logo

REDESIGN AF LOGO

Ikke alle logoedesigns formår at være tidsløse, og det kan derfor være en stor fordel at give det et ansigtsløft. Det er en svær beslutning at ændre på sit velkendte logo, men det kan også være utrolig fordelagtigt. Det er med til at signalere, at virksomheden er med på beatet og klar på fornyelse. Samtidig kan det være godt at få sit logo revurderet, hvis ens virksomhed har udviklet sig i en anden retning end først forventet. Et typisk nydesign af dit logo tager udgangspunkt i det eksisterende, så udtrykket fornys, men genkendelses værdien bibeholdes.

FIRMAPROFIL

Det kan være, at du allerede har et logo du er tilfreds med, men mangler en designlinje i resten af dit materiale. Mange får aldrig helt sat sig ind i hvordan udtrykket på virksomhedens markedsføring overordnet skal være, og det kan også være en jungle at navigere rundt i, når man skal tage sig af sine kunder samtidig.

Vi giver dig et overblik over dine muligheder, og sørger for, at der er en rød tråd og en god portion professionalitet i dit markedsføringsmateriale.

firmaprofil, designlinje