FOLIEDEKORATION

Logodesign

BILDEKORATION

Når du nu alligevel er ude at køre, så kan du jo ligesågodt lige gøre lidt reklame for din virksomhed samtidig. Så hvad med at få dækket hele bilen med folie, der vækker opmærksomhed og fortæller om alt det, din virksomhed kan?
Eller måske er du mere til en helt simpelt stil med et enkelt logo på bilen? Uanset hvad, giver dekoration med folie utallige muligheder, og det er en rigtig god måde at blive set på.

VINDUESDEKORATION

Vinduerne i butikken kan også med fordel dækkes med større eller mindre foliedekorationer. Det kan være dit eget logo, de mærker, du forhandler, dine åbningstider eller måske et større grafisk motiv. Der er også mulighed for at bruge det som afskærmning, så du kan se ud, men folk på gaden ikke kan se ind. Det hele er som sagt muligt, og vi vil så gerne finde den perfekte løsning til dig og din virksomhed.

Redesign logo

UANEDE MULIGHEDER

Folie kan bruges rigtig mange steder, og tekster og logoer på vægge og døre indendørs er også en mulighed. Har I en kedelig væg i kontoret eller lagerhallen, der lige skal piftes lidt op med lidt tekst eller grafik, så er folie igen en rigtig god løsning.

Det kan også være at du står og skal have inddelt din store whiteboard tavle i felter og farver til jeres planlægningsmøder. Vi kan da lige kigge ind og komme med et forslag?

Uanset hvor lidt eller hvor meget, du har brug for, kommer vi gerne og tager mål og billeder, og kommer med et forslag til dig. Det er jo sjovest hvis du kan bruge din tid på det, du brænder for – det gør vi nemlig også!