REKLAMEGAVER

VAND

Vand som reklamegave eller til salg i butikken/cafeen er en rigtig god måde at få kunderne til at huske dig på. Det er en ting de kan tage med hjem og rent faktisk bruge igen når flasken er tømt – i hvert fald et par gange.
Og hvis der er noget man bliver glad for på en varm sommerdag, uanset om man er på shopping eller på messe, så ér det da en gratis vand – eller muligheden for let og hurtigt at købe en vand på farten.

Vi kan lave kildevand med dit helt personlige tryk i både 0,5 liter og 0,33 liter. Og så kan du da både få med og uden brus, smag og med farvede låg.

Reklamevand
Reklameslik

REKLAMEBOLCHER, SLIK, TYGGEGUMMI ELLER PASTILLER?

Mulighederne er rigtig mange, og smagsvarianterne er endnu flere. Så der er noget for enhver smag. Og holdbarheden på især bolcher og pastiller er mellem 18 og 24 måneder, så chancen for at du brænder inde med et lager er ikke ret stor.
Reklameslik er en super ting både at have med på en messe, men også til at sende ud til kunder, leverandører og andre interessenter – enten sammen med en vare, som en julehilsen, lykønskning eller hvilken som helst anden anledning. Leveringstiden er kun op til 3 uger fra godkendt layout.

Hvis du synes det er en super ide at sende en lille slikpose afsted, men synes at det er lidt for ordinært, så hjælper vi dig gerne med at finde en kreativ løsning til en sjov indpakning.

 

KUGLEPENNE MED LOGO

Udvalget af kuglepenne med tryk på er uendeligt. Du kan få alt fra den helt klassiske, den mere stilfulde eller en barnligt udformet kuglepen. Og farvemulighederne er lige så mange. Så du kan få en kuglepen der passer lige til din virksomhed. Der bliver oftest valgt en kuglepen med et flot logotryk på, men til nogle særlige anledninger kan man også vælge en kuglepen med et mere metallisk look, og få graveret logo og evt. navn på i stedet. Vi finder den bedste kuglepen til din virksomhed!

Redesign logo
Reklameballoner

BALLONER

Det er altid festligt med balloner, både til fester, receptioner og som blikfang på en messestand. Med dit logo på bliver det hele da lige en smule mere festligt. Og som en lille bonus vil de fleste børn elske at gå rundt og vise din virksomhed frem i gadebilledet.

Reklameballoner er en god og billig reklamegave til en lav kontaktpris. Og så fås de i alle farver til alle anledninger.

 

PERSONALEGAVER

Det er muligt at købe mere eller mindre alt med dit logo på. Også hvis du gerne vil give dine kunder eller medarbejdere en lidt større ting. Alt er muligt, lige fra personlige USB stik til sportstasker, kaffekander og kopper i kendte mærker, køkkenredskaber eller måske en isskraber til bilen? Kun fantasien sætter grænser, og vi hjælper dig gerne med at finde en rigtig god gaveidé.

Reklamegaver