RESPONSIVT DESIGN

Responsivt web design

En separat mobilhjemmeside er så godt som uddød allerede. Det er ofte en unødig dyr omkostning, der kan klares meget smartere.

Langt størstedelen af alle websites i dag laves i det, der kaldes et responsivt layout. Det vil sige at uanset størrelsen på din mobil, tablet eller pc, så tilpasser siden sig flydende og ubemærket, så den vises optimalt alle steder, uden at gå på kompromis med hverken brugervenlighed eller design.

Brugerne bliver hurtigt trætte af hjemmesider, hvor de skal zoome på deres telefon eller scrolle til siden for at læse teksten. Så hvis ikke din hjemmeside er optimeret til alle enheder, så mister man simpelthen folk ret tidligt i processen.
Udover at blive valgt fra af brugerne, så er google fra 21. april 2015 også begyndt at vælge sider fra, som ikke er mobil og tablet optimerede, når der foretages en søgning fra en mobil enhed. Du ryger simpelthen et godt stykke ned ad på googles rangliste, hvis ikke din hjemmeside er tilgængelig og brugervenlig for alle.

Alle nye hjemmesider hos os, uanset størrelse og pris, laves responsive fra starten, så både kunden og brugerne får den bedst mulige oplevelse.