TRYKSAGER

PROFILBROCHURE

Vi hjælper dig med at designe og sætte ord på alt det, du kan. Og det er uanset om du er interesseret i en lille appetitvækker eller en større brochure, der fortæller om alt det, dit firma kan tilbyde.

Vi sørger gerne for det hele – fra layout og tekster/oversættelse til trykning og eventuel omdeling. Og skal brochuren på nettet, klarer vi naturligvis også dét.

Profilbrochure
Postkort design

FLYERS/POSTKORT

Er en hel brochure lidt mere end du har behov for, er en flyer eller et personligt postkort måske lige dig. Begge kan de udformes og designes, lige som du ønsker det. Det er faktisk kun fantasien, der sætter grænser. Det kan også være, at du gerne vil sende et ønske om en glædelig jul til kunder og leverandører, eller måske har du en helt anden anledning til at sende et postkort. Er du til det helt traditionelle, eller skal vi nytænke måden, du spreder dit budskab på? Og nu vi er i gang, kan vi da også lige skaffe den lille (reklame)gave, der skal med i din julehilsen?

BREVPAPIR, KUVERTER, VISITKORT

Der er nok at tænke over, når en virksomhed skal startes op. Men heldigvis ved vi lige præcis, hvilke papirvarer, du har brug for – og hvor vigtigt det er, at den røde tråd holdes gennem alle produkterne. Vi er leveringsdygtige inden for alle papirvarer og -typer – naturligvis til en god pris, og altid med dit firmas design og logo strategisk placeret.

firmaprofil, designlinje
Kalendere

KALENDERE MED DIT BUDSKAB

Skal familien Danmark have en kalender med dit logo og design hængende på køleskabet derhjemme? Eller tænker du lidt større, og vil have en kæmpe firmakalender hængende hos dine kunder? Det kan også være, at alle i virksomheden skal have en smart bordkalender stående – og hvorfor så reklamere for andre end dig selv? Vi kan tænke helt stort og meget småt – både i størrelse og oplag.

LABELS

Runde, firkantede, store, små, ark eller ruller. Har du brug for enkelte eller mange labels med dit logo eller budskab? Vi er leveringsdygtige indenfor det hele, og sørger også gerne for designet.

Etiketter og labels
Ringbind

MAPPER OG BLOKKE

Det er altid en rigtig god idé at give dine kunder en personlig blok, så de hver dag ser på dit logo, når de skriver “hurtige” sedler. På den måde bliver de mindet om din virksomhed helt ubevidst. Måske står du med et helt specielt behov for en blok til egne notater i virksomheden? Vi kan lave alt lige fra helt almindelige papirblokke og post-its til aftaleblokke med gennemslag. Omslagsmapper og ringbind med virksomhedens design er en super idé, når din kunde modtager flere dokumenter fra dig. Så er der samling på det hele – og kunden glemmer ikke, hvor de handlede sidst. Og så ser det da bare rigtig professionelt ud, når dit firmas interne ting også holder den røde tråd.