ONLINE MARKETING

sociale medier

SOCIALE MEDIER

Sociale medier har et kæmpe potentiale for virksomheder. Det er her, der kan kommunikeres med dine kunder, og kunder kan blive til loyale ambassadører for din virksomhed. Samtidig kan sociale medier også hurtigt være en hovedpine. Der skal laves opslag, der skal svares på beskeder og så skal det hele være relevant for dine kunder. Mange tror, at Facebook er en opslagstavle eller et sted hvor man kun ligger tilbud ud. Det glemmes, at det er et SOCIALT medie hvor folk ikke kun vil tales til, men de vil også tale selv.

Vi kan hjælpe dig med at lave en plan for Facebook, lave indhold der aktiverer dine brugere og gør jeres butik til den, der er først i folks bevidsthed.

På Facebook kan man også, som på Google, annoncere og på den måde nå ud til endnu flere for et forholdsvis lille budget.

HJEMMESIDE

Står du og mangler en lækker hjemmeside til din virksomhed? Eller trænger den gamle til fornyelse? Din hjemmeside er det, der viser din virksomhed frem på nettet, og den skal være up-to-date hele tiden, for at skabe værdi for dig og dine kunder. Derfor sørger vi for, at din hjemmeside er responsiv – og her tænker du nok ’hvad ER dog det?’. Helt kort betyder det, at den er optimeret til visning på alle skærmstørrelser.  Men vi vil da gerne dele lidt mere info med dig. Som udgangspunkt opbygger vi hjemmesider i CMS systemet WordPress (- som du kan lære at kende meget bedre her!) Vi vil elske at kaste os over dit hjemmesideprojekt og se, om ikke vi kan lave noget lidt bedre, end det du egentlig håber på som udgangspunkt.

Se eksempler på hjemmesider lavet af ReklameService:
Jan Maler
Shark Solutions
Kastanny Massør og Sportsmassør

hjemmeside
google adwords

GOOGLE ADS

Hvor er det første sted du leder når du skal finde noget? Google! Google er nemlig den mest brugte søgemaskine i Danmark og det er her danskerne søger efter stort set alt. Men hvordan bliver man synlig på Google, og hvordan finder man frem til lige præcis din virksomhed i virvaret af tusindvis af søgeresultater. Et af svarene er Google Ads. Med Google Ads betaler du for at blive vist før de almindelige søgeresultater, også kaldet de ”organiske resultater”. Du beslutter, hvilke søgeord du gerne vil findes på, og så hjælper vi med at finde frem til de mest effektive søgeord, budget og hjælper med opsætning og optimering af annoncer, så du bliver fundet af mulige kunder, der har brug for netop dit produkt eller service.

NYHEDSMAILS

Nyhedsmails kan være en rigtig god måde at nå ud til dine kunder på, både med tilbud, vigtige nyheder og lignende.
Med vores mailsystem kan vi opsætte en skabelon til dig, der er i tråd med dit firmas design, samtidig med at det er nemt og enkelt for dig at gå ind og oprette og sende dine nyhedsbreve selv.

Systemet er nemt koblet sammen med hjemmesiden, så folk der tilmelder sig nyhedsbrevet, automatisk kommer på den tilhørende adresseliste.

Og så er der selvfølgelig en hel del statistik, så du kan følge med i, hvem der har åbnet dine nyhedsmails, hvilke links der bliver klikket på og en hel del andre spændende ting.

Nyhedsmail

WEBSHOP

Hvis du nu sidder med en følelse af, at en hjemmeside slet ikke er nok til dig, fordi du gerne vil have folk til at putte en masse af dine varer direkte i kurven, så opsætter vi meget gerne en webshop, der passer til dine behov. Og som naturligvis også er både mobil og tablet optimeret.

webshop
webshop

WEBHOTEL / HOSTING

Nu tilbyder vi jo hele pakken, så vi står selvfølgelig også gerne for hosting af din hjemmesideløsning.
Vi benytter hurtige og stabile servere med masser af plads og båndbredde så siden ikke går ned ved mange besøgende, gratis gendannelses-værktøjer og naturligvis en daglig backup af din hjemmeside og database.

Vores absolut mest brugte hostingløsning inkluderer blandt andet:
5GB serverplads
40GB trafik
FTP adgang
MySQL database
Mulighed for ubegrænsede mailadresser samt webmail
Gratis mail support

Det hele for fra 968,- årligt.
Dét er billigt. Og så skal du kun ét sted hen, for at få din hjemmeside op at køre.