WORDPRESS

HVORFOR

Vi er blevet helt pjattede med WordPress, fordi det giver os uendeligt mange muligheder for at lave personlige og individuelle hjemmesider, uden at det behøver at koste en bondegård.

WordPress er et af verdens klart mest anvendte og mest populære CMS systemer, og er udviklet af frivillige kræfter verdenen over. Faktisk bruges det til at drive mere end 60 procent af alle hjemmesider opbygget i et CMS system. Altså er det cirka hver femte hjemmeside/webshop, der er lavet i WordPress.

WordPress er super brugervenligt, og det giver dig muligheden for nemt og hurtigt at rette din hjemmesides tekster og billeder – hvis du altså selv ønsker at gøre dette. Samtidig rummer det uanede muligheder for, løbende at udvide din hjemmeside.

SEO – søgemaskineoptimering

For at din hjemmeside er relevant, skal den kunne findes af din målgruppe. Jo højere dit websted rangerer i en søgning, jo større er sandsynligheden for, at den vil blive læst eller brugt.  WordPress opbygges sådan så systemet hele tiden er med på de vigtigste indekseringsparametre hos Google – og Google ér altså din bedste ven når det kommer til din hjemmeside. Ligesom Google hele tiden tilpasser deres søgemaskines hierarki, så udvikles WordPress løbende.
Herudover kan der tilføjes mere detaljeret søgemaskineoptimering til hver del af hjemmesiden.

Sikkerhed

Eftersom WordPress er så brugt, som det er, er det også blevet et mål for mange hackere. Og det kan selvfølgelig virke skræmmende. Men heldigvis kan man gøre nogle justeringer i systemet, der gør det langt mere sikkert, og dem sørger vi altid for at have klaret, inden vi sender en hjemmeside i luften.
Samtidig er der så mange frivillige udviklere i gang hver eneste dag, som udvikler og modarbejder hackerne. Derfor er det så pokkers vigtigt altid at sørge for at få klaret de løbende opdateringer, der kommer til både systemet og dets ekstrafunktioner, så din side hele tiden er sikret.

Opdateringsaftale
Opdateringerne behøver du selvfølgelig ikke selv holde øje med. Få en opdateringsaftale hos os for kun 2.388,-/årligt, – så opdaterer vi løbende (som minimum månedligt) din WordPress løsning og alle dertilhørende ekstrafunktioner.

Wordpress hjemmeside